2012. szeptember 14., péntek

Fogászat ?????

Levinek péntek reggel az jutott az eszébe, hogy hétfőn a sárga kapus házba /IKSZT/ fogorvos lesz. Gondolom fogászati ellenőrzés.
Tud valaki valamit még erről?

6 megjegyzés:

  1. Szia Ildikó!
    Bence csak annyit mondott,hogy majd jön hozzájuk a fogorvos néni.Arra már nem emlékezett,hogy mikor.Többet én sem tudok.Örülök,hogy ilyen aktív vagy,ez nagyon jó!!!! Puszi:-)

    A házi feladatos dolog tetszik neked?Te is írj,ha valami kimarad belőle!!

    VálaszTörlés
  2. Semmit sem hallottam róla...jó tudni!

    Éjszaka szerkesztettem az oldalt...szóljatok, ha valami nem jön be! Tettem fel ajánlott oldalakat, amiket mi is néztünk már, ha valaki szeretné bővíteni, akkor adjon elérhetőségi címet és felteszem. További ötleteket is adhattok, hogy mi hiányzik az oldalra, hogy gyerek és felnőtt együtt élvezhesse! Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Hajni!
    Egyre jobban tetszik az oldal ,illetve amit jelent(hetne) nekünk!Akkor lenne még szuperebb,ha még többen csatlakoznának hozzánk,többen írnának!!Én bízok benne,hogy ez majd így lesz!Egyébként az angol oldalaknak örülök a legjobban!!!!!Puszi érte!

    VálaszTörlés
  4. Hello!Még idáig én sem hallottam semmit,de akkor ma kikérdezem a csajomat!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!Szeptember 17-én megtörtént a fogászati szűrés.Kérdeztem Bencét,hogy mit mondott a dr. néni,de azt már nemtudta megmondani.Ennyi az újdonság ezzel kapcsolatban.

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.