2012. szeptember 13., csütörtök

Ismét ötleteket mutatok

Az,hogy mit készítünk el már csak rajtunk múlik.A szék nekem nagyon tetszik(bár lehet ez is régi,csak én még nem találkoztam ezzel)!!Lassan hozzá kellene fogni az elkészítéshez is,csak tudnánk már végre eldönteni,hogy mit is csináljunk!  :-)




3 megjegyzés:

  1. És úgy gondoltad, hogy a tanári széket nevezzük ki boszi széknek??? Bocsánat, de nem tudtam kihagyni, persze jó értelemben értsétek. Na, ebből már nem fogok jól kijönni, nekem tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Ezen nem gondolkodtam :)
    Meg lehetne csinálni ezt a széket szerinted?Elférne?

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok csajok! Bekapcsolódhatok?

    Özönlenek az ötletek! Ildikó kalocsai mintái és Belli te is jöttél egy új ötlettel, mert az elsőt nem láttam és tetszik! Erről az jutott eszembe, hogy műszálas anyaggal egyszerűen lehetne csinálni, mert az varrni sem kellene, mert elég volna a széleit egy kis égetéssel megolvasztani!
    A második ismerős már. Persze régi széket is lehet beborítani, de annak nincs sok értelme, mert a székre ugyan úgy tudsz pakolni és dekorálni. Ez a szék itt a vas hálóból van kreálva és közte ki van tömve valami szalma féleséggel...így ez a verzió már macerásabb! Elférni elfér, ha átrendezkedünk"... De lehet, hogy nem jól veszem ki a képet...telefonomon eléggé homályos"""
    De a bejegyzését utolsó mondata nagyon igaz...!

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.