2012. szeptember 17., hétfő

Már megint én ötletelek



Szóval, most az jutott az eszembe, igaz ez lehet, hogy megint tavaszi hangulat, de mi lenne ha ilyen kis színes papírsárkányokat lógatnánk le a tőkékről. Ezekhez csak karton kell, meg egy kevés madzag.

7 megjegyzés:

  1. Bellivel mosolyogtunk, mert már nekünk is volt eszünkben...régebben!
    Egyébként nem rossz ötlet, mert csupán szervezés és készítés kérdése, ugyanis bármilyen alkalomra jó, ha valamilyen közlemény céljára használjuk a papírsárkányokat és arra fektetjük a hangsúlyt. Pl: HALLOWEEN - re, amikor annyi sárkány van, ahány betű a szóban...így feliratozhatnánk...ha nagyon Halloween-osra akarod készíteni, akár még a színeiben (fekete és fehér) vagy a "motívumaiban" gondolok itt a fekete macskára vagy a szellemre, amit a sárkány elejére is lehetne képként ragasztani, így válhat egyes alkalmakra alkalmassá!!!
    Pont ma mondta Belli, hogy ideje volna döntenünk! Hát, döntsünk....mert még el is kell készíteni!

    VálaszTörlés
  2. Szia Ildikó!
    Nekem nagyon tetszenek a papírsárkányok!!Én is gondoltam rá,szerintem nagyon jól mutatnának a teremben!Kérdés,hogy mikorra?!Nemcsak tavaszi(szerintem) díszítéshez jó,bármikor jó lenne.
    Ok,télen nem!! :-)) Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon egyszerre vagyunk itt! Én meg most fejtettem ki, hogy akár lehetne is...így! Nem tudod véletlenül, hogy mikor melyik órában mennek a könyvtárba? Mert Galambos Timi anyuka most kérdezte tőlem sms-ben.

      Törlés
  3. Halihó!
    Ezek szerint nálatok is csend van már!!! :-))
    Nem tudom,hogy mikor mennek.Valószínűleg valamelyik magyar órán,bár nem tudom ,hogy mikor van nyitva a könyvtár!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nagyon tetszik az ötlet a Halloween-es papírsárkányokkal.Mindegyik sárkányra lehetne 1-1 halloween jelképet tenni(ahogy azt te is írtad).Ez NAGYON tetszene.Részemről 1 szavazat!

      Törlés
    2. Igen...töltöm fel a többi klassz elérhetőségeket! A diamúzeum és a digitális irodalmi akadémia szuper...Azt a kettőt, ami nem működik meg majd kitöröljük! Meg amit nem szeretnek a gyerekek.
      Akkor legyen sárkány én nem bánom! Az a szellemes is jó rá!

      Törlés
  4. Akkor 2 szavazat:-))
    Ildikó,mit szólsz hozzá?Valakinek még további ötlet,hozzászólás?Jó lenne,ha más is mondana(írna) véleményt!!Nem?
    Na én megyek aludni,holnap folyt.köv.Puszi és jó éjt!

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.