2012. szeptember 17., hétfő

Örültem, amikor Liza azzal a hírrel tért haza...


hogy Zsóka tanárnéni megnézte a blogunkat hétvégén. Ami még ennél is jobb hír, hogy szeretne bele írni! Rettentően megörültem, csak hát az én drága Lizám sem mindig azt mondja, ami történt...néha megfűszerezi egy kis borsossággal és kedvességgel, hogy az én fülemnek tetsző legyen. De hát ilyenek a gyerekek. Viszont az tény, hogy a blogon a tanárnő lenne a korona, mert hát az ő szájából illetve kézírásából adódóan sok mindenben nem lenne kétség. Tájékoztathatna minket sok mindenről és ha az ideje meg engedné, akkor közzétehetné a számára fontos információkat is. Maradandó lenne...a szó elszáll, de az írás marad! Valamint biztos a tanárnőnek is lennének további ötletei, hiszen az ő tapasztalatai, ötletei a mi segítségünkre is lehetne. Minden esetre most megpróbálok hinni Liza szavának és holnapra elküldök levél formájában egy kis segítséget, hogy a tanár nő is csatlakozzon hozzánk! Örömmel vesszük ezt a kedves gesztust és nagyon szívesen segítünk.
Bízok benne, hogy ez a blog megtanítja Lizát arra is, hogy a kimondott szavaknak súlya van az életben... Tökéletes gyakorlás az igazmondásban azoknak a gyerekeknek, akik lediktálják a tanárnőtől leadott házi feladatot és szorgalmit. Bár eddig adódtak eltérések, Liza és Bence elmondásaiban, de Bellivel reméljük és hangoztatjuk is nekik, hogy bízunk abban, hogy csakis az igazat mondják el, hogy azzal ránk se hozzanak szégyent.
Továbbra is kérünk mindenkit, hogy jelentkezzetek és ne féljetek az írástól!!!! Egy szülőnek sincs olyan, hogy nincs mondanivalója vagy megjegyzése. Mi már egy páran kezet nyújtottunk felétek és rajtatok múlik, hogy velünk sétáltok-e vagy sem! Elhihetitek, hogy nem jó egyedül bolyongani...egy darabig tartja magát az ember, de ha csak négyen vagyunk akkor belefáradunk...és azt tükrözi, hogy nem volt szükség erre. Segíteni és másokkal lenni jó dolog! Jó érzés valahová tartozni és jó érzés egy közös cél érdekében összefogni. Na ennyit a biztatásról. Az összes oldalmegjelenítés tükrözi a valóságot, hogy igen is szükség van erre a blogra és elfoglaltabb szülő is nyomon követheti egyszerűen az eseményeket. Nem csak a mi gyerekeink szülei nézegetnek be ide, hanem különböző iskolák, óvodák pedagógusai is, legfőképpen a díszítésekkel kapcsolatban. Még annyit, hogy hasznosabb és érdekesebb, mint a különböző közösségi portálok, mert itt a gyerekeink életükről kaphatunk képeket, információkat. Itt még az apák is jelen lehetnek...várunk mindenkit sok szeretettel! Bárhol is él, de szülő! Tanácsot adni és visszajelzéseket kapni mindig csodálatos dolog. Segítsünk, ameddig tudunk.



2 megjegyzés:

  1. Juhhééé, ez igazán nagyszerű lenne!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UGYEEE??!!! Hát remélem Liza megint nem csak kedveskedni akart nekem! Tudja mivel okoz boldogságot és még füllenteni is szokott, hogy jobb kedvem legyen.

      Törlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.