2012. október 5., péntek

Fejlődik a blogunk...



Meg ti is, mert kénytelenek vagytok! Persze csak az, aki kapható is rá! Egy kicsit tovább bővítettem a blogot. Nem azért, mert megakarom nehezíteni a dolgotokat, csupán tapasztalatból. Az első blogom megalakulásánál sok mindenre rájöttem, amit csak szeretnék nektek is átadni, hogy a blog örök életű legyen. Ezeknek a blogoknak a tárhelye, ami rendelkezésre áll a számunkra nem túl nagy. Használat közben gyorsan betelhet és hál'istennek már nagyon sokan vagyunk a szerkesztésre, ez így még hamarabb megtörténhet. A pinterest-be mi is csak most léptünk be és Belli is hamar kedvet kapott, mert ő is sok mindent szeret és ez egy remek képgyűjtő, ahol csoportba rendezheted a képeket. Akár 500 csoport is lehet és ízléseknek köszönhetően bármit feltölthet az ember. Érdemes átnézegetni, ha ti is kedvelitek a kreatív ötleteket.
A kezelése ennek sem bonyolult. Létrehoztuk a blog e-mail címére, éppen most csinálta meg Belli...és egy közös jelszó lesz, amivel beléphettek. Ezt majd telefon útján közöljük azokkal, akiket érdekel. Továbbra is hangoztatjuk, hogy amíg nem megy mindenkinek az szóljon és szívesen segítünk nektek. Bár szerintem a blog kezelése alatt elég érthetően le is van írva, majd ezt is részletezem. Hamar belejöttök és akkor megy, mint a karikacsapás!
Mivel ezek a képek nem mindenkit érdekelnek nem akarjuk őket ezzel terhelni, hogy ezt nézegessék, de így  lehetőségedben áll megtekinteni, ha kedvet kapsz hozzá.
Biztos van köztetek, aki nem rendelt csoport képet. Ha Bellihez eljuttatja valaki, illetve ha betud valaki szkennelni képet, akkor ezekhez is ingyen juthatnak emberek. Elég csak az egész osztálynak 1-et rendelni és onnantól kezdve a gépről menthető lesz. Szerintem ez bőven elég lenne. Sőt szerintünk ilyenkor az is kivitelezhető lenne, hogy egyet megrendelünk osztálypénzből, az felkerülne a pinterest-be és onnan menthető lenne. A rendelt pedig ajándék a tanárnőnek. De minden hasonló kép mehetne ezzel az ötlettel...ha ti is benne vagytok. Ez ötlet volt írjatok mit szóltok!
A használatáról bővebben egy másik bejegyzésben.
Most elég sok időt töltünk ezzel, hogy ez elinduljon, de aztán reméljük, hogy van értelme és utána a részvételünk sem ennyire szükséges.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.