2014. január 13., hétfő

Farsangi ötletelés 2

A szülőin megígértem,hogy megkeresem a Macskák c. előadásról szóló videót.
Íme,én ezeket találtam:

Remélem tetszik majd a gyerekeknek :)

3 megjegyzés:

  1. Hát igen... Én most a te megadott csak zenéd után elkalandoztam az előadások között! De a színháziak között... Volt egy 30 éves jubileumi zene a Ritmus bennem él...és olyan mókásak voltak...hancúrozó cicák, de ami rettentően megfogott, hogy a hajuk volt iszonyatosan feltupírozva...rengeteg haj lakk és a fülük is a hajukból volt csinálva ( esetleg paróka?) és arc festés...ezen kívül a ruha teljesen mindegy....csak farkinca és édes kis fejek lehetnek! D:)) A macskák musical cd-n nekem azt hiszem meg is van.
    A farsangi előadások nekem nem jöttek be elég uncsi volt...az egyik túl dedós is... Ha koreográfiához akartok segítséget, akkor érdemesebb színházi előadások között kutakodni mozdulatokért, mert sokkal élettelibb szerintem.
    A cica Hajas fej nekem nagyon bejön...akinek van hosszabb haja egy picit, abból meg lehet csinálni és költsége sincs...de kíváncsiságból azt is megnézném mennyi egy olcsó rövid hajú paróka...egyforma lehetne és fülesre ki lehetne keményíteni". D:)) A fejük úgy feltűnően egyforma lenne farkincát is lehet egyformát...ruha meg lehetne egyéni, ami otthon van cuki vagány ruci. Így vagányabbak lehetnek...és a színházi előadásokat nézve sokkal mókásabb és modernebb...nem dedós uncsi cicák...
    Nektek tetszik az ötlet hozzá? Varró sem kellene!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Persze nekik az paróka...de nem lehetne a hajukból megcsinálva?

    VálaszTörlés
  3. Akinek nincs haja, annak lehetne sapkára fület tenni...

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.